Novinky posledních dní

20.01.2018 21:53

Bentley odjel do nového domova, odkud byl po ani ne dvou dnech vrácen. Okusoval děti. Bohužel, štěňátka koušou, dělají loužičky a kakají i doma... O týden později, právě dnes, se konal happy end a odjel na Slovensko, kde obohatí místní strakaté a jako jeden z mála bude reprezentovat dlouhosrsté!

Battík má za sebou kardiologické vyšetření. Ve dvou měsících konečně jeho tepová frekvence (která je u štěňat zběsilá) klesla natolik (tedy pod 200/min), že bylo možné zaslechnout lehký šelest. Vyšetřen byl v nemocnici AA vet, dokorem Benešem a byl shledán za zcela zdravého jedince, bez nutnosti kontrol, medikace či omezení do života.

Blú už trénuje s klikrem, učí se zejména hrát si (nejdůležitější dovednost pro budoucí výcvik, trochu nám to drhne...) a uvědomovat si všechny tlapky. Video z jejího snažení můžete shlédnout zde: youtu.be/YL5dhA-Cc2w

Všem štěňatům byl odeslán průkaz původu. V pondělí ještě musím zaběhnout vysvětlit na polici své nevhodné parkování u pošty....

Arvika zítra vyráží na první závody po štěňatech. Začínáme pěkně zostra startem v nejvyšší možné kategorii agility - MA3. Věřím, že si to užijeme na plno! :)

Kontakt

Pavla Kadeřábková Kladno, Středočeský kraj pavla.kada@seznam.cz